5 remedii la îndemâna ta pentru tratarea infecțiilor urinare

Știai că infecțiile tractului urinar se află pe locul al doilea în lume după afecțiunile respiratorii? Infecțiile urinare afectează milioane de oameni de pretutindeni, indiferent de vârstă și sex. Sunt atât de răspândite tocmai pentru faptul că le poți căpăta destul de ușor. Cu alte cuvinte, cu cât vei fi mai neglijent cu tine, cu atât te vei confrunta cu astfel de afecțiuni.

Totuși, nu intra în panică pentru că ai la îndemână 5 remedii simple care să te ajute să spui “Adio, infecții urinare!”:

  1. Beneficiază de puterea suplimentelor alimentare – Suplimentele alimentare naturale precum Urifar ne ajută în eliminarea infectiei urinare și sunt ușor de administrat. Mai multe substanțe au fost studiate de-a lungul timpului pentru scăderea riscului de a dezvolta infecții urinare. D-manoza este, de exemplu, una dintre cele mai eficiente formule impotriva infecțiilor de acest gen, fiind un tip de zahăr inrudit cu glucoza si fructoza, dovedit științific pentru tratarea și prevenirea infecțiilor urinare. Cea mai mare cantitatae de D-manoză de pe piață o poți găsi în compoziția Urifar – un antibiotic natural ce nu afectează flora stomacală și ameliorează disconfortul în primele 30 de minute de administrare. Datorită compoziției naturale, Urifar poate fi administrat chiar și copiilor de peste 3 ani.

  2. Bea multe lichide Consumul de lichide poate scădea semnificativ riscul de infectare. Cu cât te hidratezi mai bine, cu atât de mult vei urina mai des și vei elimina bacteriile ce cauzează infecțiile urinare.

  3. Evită utilizarea săpunurilor și gelurilor de duș sintetice – Tomai pentru faptul că te îngrijești zilnic, ai grijă să folosești produse cosmetice cât mai naturale și testate dermatologic. Unele săpunuri pot fi dure pentru pielea ta așa încât produc dezechilibrarea pH-ului. Alege produsele care nu conțin parabeni și coloranți sintetici, parfum și alcool.

  4. Poartă lenjerie din bumbac – Lenjeria joacă și ea un rol important atunci când vine vorba de confortul nostru. Încearcă să te ferești pe cât posibil de materialele sintetice. Bumbacul este cel mai indicat, deoarece este o fibră naturală ce nu produce iritații și ajută pielea să respire.

  5. Evită variațiile de temperatură extreme – Frigul și umezeala îți pot afecta starea de sănătate, provocând dezechilibre ale tractului urinar. Temperaturile scăzute cresc sensibilitatea organismului și pot declanșa răceala. Asigură-te că te îmbraci corespunzător atunci când ieși din casă și evită băile reci.

După cum spune și binecunoscutul proverb românesc, sănătatea ta este mai importantă decât toate, așa că nu te lăsa descurajat de micile obstacole pe care le întâlnești și ai grijă de corpul tău.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *