Dresuri sexy

Nu conteaza ce culoare are parul tau, forma corpului, culoarea ochilor, ci conteaza cum iti pui atuurile in evidenta. Senzualitatea unei femei tine in primul rand de atitudine, dar ca orice lucru, se poate invata, asa ca si aici sunt cateva reguli de care ar fi bine sa tii cont.

Este foarte important sa ai o pozitie dreapta, poti sa ai cea mai frumoasa tinuta din lume, dar daca stai cu umerii adunati si cu privirea in pamant, nimeni nu te va remarca si cu atat mai putin te va considera sexy. La fel de important este si contactul vizual, pentru ca aceasta este dovada increderii in sine si a faptului ca vrei sa fii vazuta si sa vezi. Chiar daca este pe sub haine si nu o vede nimeni, lenjeria sexy, te face sa te simpti bine, pentru ca presupune o anumita atitudine in momentul in care o porti.

Femeile care poarta rosu sunt considerate mai sexy decat cele care poarta alb, gri, albastru sau negru, sau cel putin asa au constatat psihologii. Procentul de a fi invitata la o intalnire daca porti rosu este cu 56% mai mare decat al celor care poarta alta culoare.
Recomand dresuri sexy si corset sexy.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *