Durerea de spate

Durerea de spate afectează foarte multe persoane. Nevoite să stea pe scaun o periodă lungă de timp într-o poziție incomodă, cu spatele îndoit în față, își supun coloana vertebrală la o serie de tensiuni care pe terme lung duc la pierderea tonicității și a elasticității spatelui. Vertebrele și ligamentele suferă distorsiuni și doar o singură mișcare bruscă sau o simplă ridicare a greutății determină dureri puternice care pot dura zile întregi.

Pentru a feri spatele de astfel de probleme alegeți să faceți mișcare. Exercițiile fizice pot repara organismul. Activitățile simple ca plimbările, dar și cele mai solicitante precum înnotatul sau mersul pe bicicletă, antrenează mușchii și îi fac mai puternici. Țineți cont și de poziția corpului, pe scaun îndreaptați spatele și țineți bustul lângă spătar.
Dacă durerea apare, pentru a o calma pe parcursul nopții dormiți pe o parte, țineți picioarele flexate spre piept și o pernuță între genunchi.

Dacă durerea persistă pentru o mai lungă periodă de timp consultați specialistul și urmați sfaturile sale. În cazul problemelor mai grave va fi nevoie de un tratament adecvat. Pentru a evita agravarea corectați-vă poziția corpului și optați pentru exercițiile fizice care fac bine coloanei vertebrale.
Recomand scaune komoder si fotolii cu masaj inada.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *