Spectacolul navetelor de bere

Consumatorii de bere cunosc fascinatia spectacolelor oferite de parada navetelor de bere. In camioane trec mandre spre supermarketuri si cand vara este in toi, iar soarele arde viul cu puterea razelor si radiatiilor sale, un pahar de bere rece te racoreste si iti ofera energia de care ai nevoie. De cele mai multe ori te duci dupa gustul care te aduce pe culmea fericirii urmarind culoarea si insemnele unei navete de bere.
Urmarirea nu este zadarnica fiindca dupa identificarea marcii de bere preferate, spuma amaruie aluneca placut pe gat si racoreste buzele insetate. Pe masura ce bei (daca nu depasesti limitele) prinzi puteri si iti recapeti forta si luciditatea care s-au ascuns de canicula.
Este bine sa te uiti cu atentia pe navetele de bere fiindca in momentul in care cumperi orice, bere sa fie, se poate sa fii cumplit de dezamagit.
Pentru mine toata berea este la fel, doar preturile difera. Cand cumparam pentru cineva, alegeam calea de mijloc: nici prea ieftina (am eu o prejudecata ca prea ieftin este dubios), nici prea scump (ca nu ma dau banii afara din casa). Asta s-a intamplat pana mai ieri, cand cel care ma astepta cu berea, dupa ce m-a rugat sa o pun la frigider si sa o dau cand va fi rece ca gheata, a constatat ca este bere fara alcool.
Am fost si eu dezamagita de dezamagirea lui, mai ales ca lucra din greu pentru mine. Dar bautorii de bere bine orientati stiu foarte bine ce cauta. Acum ambalajele sunt personalizate conform dorintelor producatorului. Sta o adevarata psihologie a consumatorului in spatele alegerii sloganulșui, insemnelor si culorilor.
Imi place cand berea este asociata cu apa curgatoare, cu aerul curat, cu cerbii si padurile. As consuma o astfel de bere (daca mi-ar placea acesta bautura) la gandul ca producatorul transmite direct mesajul ca este produsa in conditii de maxima igiena din cele mai sanatoase materii prime.
O naveta bere de culoare violet m-ar duce cu gandul la succesul total: succesul celui care produce bautura, succesul celor care vand si succesul celor care o beau.
Te-ai gandit la navete de bere turcoaz, auriu sau argintiu? Acum se poate si culorile stralucitoare dau bine in sezonul hibernal. Iarna consumul de bere se cam sisteaza, dar prin anumite strategii, vanzarii ar putea sa fie comparabile cu vara.
Stiu de pilda ca in fabricile de inghetata, salariatii adora sa manance „inghetata calda”. Incercati clatite cu inghetata sa vedeti ce senzatii unice veti simti! De ce nu bere calda cu aroma de scortisoara si cu multa spuma in sticle aurii sau argintii decorate cu beteala si in lazi personalizate, cu desene de iarna tematice: brazi de Craciun, colindatori, sanii pe derdelus, peisaje hibernale de vis.
Candva ciocolata era ambalata intr-o cutie care spunea o povestea si continea desene care o ilustrau. Cu ajutorul producatorului de ambalaje din plastic cu 53 de ani vechime pe piata internationala, Schoellerallibert, berea poate fi scoasa de la hibernare iarna!
Aplicati strategii inteligente de ambalare, fiindca stiu pe cineva care va incurajeaza, pune in practica ideile voastre, ba chiar le proiecteaza dupa indicatii, daca este nevoie!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *