Stick-ul USB

Tehnologia din domeniul IT evoluează sub ochii noștri, dacă până nu demult foloseam unități de floppy-disk, CD-ROM sau DVD-ROM pentru transferul de date și ca memorie externă a calculatorului astăzi cea mai folosită componentă este memory stick-ul USB.
Mic și ușor de folosit stick-ul USB poate fi atașat pentru transfer de date pentru majoritatea aparatelor pe are le folosim: tabletă, televizor, mașină sau playstation. Stick-ul USB este format dintr-un dispozitiv de stocare cu memorie de tip flash, acesta permite un ciclu de reținere a datelor de până la zece ani și mai bine de un milion de cicluri de scriere și de ștergere.
În cazul în care din greșeală ați șters date importante de pe stick sau acestea au fost pirdute în timpul formatării puteți apela la programele speciale pentru recuperarea datelor sau la centrele specializate în aceste activități.
Tehnologia IT evoluează extrem de mult iar noi suntem dependenți de toate dezvoltările care ne simplifică stocarea și transferul cât mai efiecient de date.
Va recomand data center appnor!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *