Pensiunea Alex

Intr-o ambianta placuta si relaxanta va asteapta confortul si ospitalitatea unei pensiuni de 3 garoafe cu o capacitate de 36 locuri de cazare dotate modern.

Pensiunea Alex, situata in localitatea Horezu – pe DN67 Ramnicu Valcea-Targu Jiu, va ofera conditii excelente de a petrece vacanta, sarbatorile, concediul sau sfarsitul de saptamana intr-un cadru natural deosebit.

Pensiunea dispune de 11 apartamente dispuse in camere modern mobilate, dotate cu televizor, baie proprie, incalzire centrala, balcon.

Restaurantul propriu, avand o capacitate de 100 de locuri, va ofera un meniu bogat intr-o atmosfera placuta si eleganta, fiind locul ideal pentru intalniri si petreceri intr-un cadru intim.

Putem gazdui si grupuri organizate, carora le putem pune la dispozitie sala de conferinta, sala de fitnes, sauna.

Turistilor nostrii le punem la dispozitie trasee cu vizitarea monumentelor si lacaselor cu caracter istoric si turistic. Proximitatea unor manastiri si pesteri, va ofera toate atuurile unei vacante de exceptie: liniste, aer curat, verdeata si nu in ultimul rand ospitalitatea oamenilor din zona.

Daca doriti sa va relaxati si sa va simtiti bine, alegeti Pensiunea Alex, un loc unde confortul, ospitalitatea si civilizatia se imbina armonios cu natura.

Pentru rezervari va rugam sa ne contactati :

Adresa:
str.Tudor Vladimirescu, nr.101,
Horezu, jud.Valcea

Telefon/Fax:
0250 860919
Mobil:
0745 389055

E-mail:
pensiuneaalex@yahoo.com

Web:
www.pensiuneaalex.ro

Cazare Horezu

Pentru mai multe poze accesati link ul „Pensiunea Alex – Galerie Foto

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *