Funny SMS 60-70

– Ce inseamna sarutul: pe mana = te ador; pe obraz =sa fim prieteni; pe gat = te doresc; pe buze = te iubesc; oriunde altundeva… sa nu ne lasam dusi de val!

– Eu vreau tripleti. Tu vrei gemeni. Te invit la mine, ca sa vedem cine castiga.

– Exista sex fierbinte, sex repede, sex în grup, sex protejat, sex prin telefon, insa pt persoane ca tine exista… masturbarea.

– De ce barbatilor le vin ideile în timp ce fac sex? Pt ca sunt atasati de un adevarat geniu!

– Astazi este traznet sa ai masina mica si telefon mic. In curand o sa fie la moda p****l macar atunci, prietene, tu vei fi cel mai la moda.

– De ce femeile sunt ca si calculatoarele: nimeni nu le intelege intr-adevar; toate greselile tale sunt salvate în memorie; toti banii tai se duc pe accesorii pt ele.

– De ce barbatii sunt ca si calculatoarele: sunt fara ajutor cand sunt aprinsi; au multe idei, dar nu stiu ce sa faca cu ele; imediat ce iti alegi unul, un model mai bun apare pe piata.

– De ce pisicile sunt mai bune ca barbatii: pt ele nu conteaza cum arati; poti sa le lovesti fara se le faci sa se gandeasca la sex; nu te enervezi cand incep sa umble dupa pasarici.

– De ce cainii sunt mai buni ca femeile: te asculta cand tipi la ei; nu fac cumparaturi; orice tip poate avea un caine care arata bine.

– Am fost arestata. Agentii m-au inchis pt “posesie de prea multa frumusete”. Cautiunea poate fi platita doar de cineva urat. Asa ca grabeste-te!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *