SMS Love 210-220

– Daca vrei sa-ti fie bine,atunci gandestete la mine! De vrei sa fi si fericita, gandestete clipa de clipa. Liniste de vrei sa ai, langa MINE MEREU SA STAI ! TE IUBESC.

– Dragostea nu are nevoie de cuvinte…Se poate spunde Te Iubesc cu o singura privire.

– Fiecare apus aduce o amintire. Fiecare rasarit aduce o speranta… Intre apus si rasarit sunt ore fara viata… sunt orele in care esti departe de mine!

– Daca m-ai intreba cine sunt ti-as raspunde IUBIREA, daca m-ai intreba ce fac, ti-as spune IUBESC, daca m-ai intreba pe cine, as spune PE TINE!

– Esti o bucata de raza rupta din soare si cazuta pe pamant pt. a-mi lumina inima si sufletul pierdut in splendoarea frumusetii tale.

– Daca as putea sa rearanjez alfabetul, as pune tu si eu impreuna.

– Daca as fi de gheata ai vedea cu ochii tai cum ma topesc cand imi zambesti, dar bine ca nu sunt pt ca altfel m-as fi topit deja ..

– Deseori zambetul celui care sufera e mai dureros decat lacrimile celor ce plang!

– Iti aduc in dar cel mai pretios cadou pe care un om l-ar putea face unui alt om: inima mea. Trebuie sa ai grija de ea, sa o tii la loc intunecos, departe de lumina, de pisica, de umezeala si de oameni straini. De asemenea, din 12 in 12 ore trebuie sa verifici daca mai bate. S-o stapanesti sanatoasa! Te iubesc!

– Tu vei fi mereu langa mine, timpul ce trece va sta. Si rasaritul cu apusul.. .poate, se vor saruta.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *