Cum sa alegi salteaua potrivita

Probabil ca stii ca fiecare dintre noi petrece apoximativ o treime din viata lui dormind si pentru a ne trezi dimineata plini de energie si fara dureri de spate sau de gat avem nevoie de o saltea cat mai confortabila cu putinta.

Dar alegerea unor saltele nu este intotdeauna o decizie usoara. De accea trebuie sa ai in vedere mai multe aspect.

Spre exemplu dimensiunea acesteia. Salteau trebuie sa se potriveasca cu dimensiunile patului si a somnierei. De asemenea in functie de cat de mari sunt distantele dintre lemnele somniere trebuie sa alegi grosimea saltelei. Daca salteaua este mult prea mica atunci se va misca in timpul noptii, iar tu nu vei beneficia de un somn odihnitor.

Al doilea aspect pe care trebuie sa il ai in vedere este confortul pe care aceasta este capabila sa ti-l ofere pe toata durata somnului. Ea trebuie sa ofere un suport corespunzator coloanei vertebrale. Ai grija ca salteaua pe care o achizitionezi sa nu fie nici prea tare, dar nici prea moale. Daca este prea tare sau prea moale te vei trezi cu dureri foarte mari de spate si de gat. Cel mai bine e sa citesti cateva review-uri despre acel tip de saltea si asigura-te ca ea iti poate oferi toata sustinerea pentru un somn cat mai calitativ. Poti si sa mergi in magazine si sa incerci saltele iti va fi mult mai usor sa iei o decizie in acest fel.

Alege pentru un model care sa fie tratat impotriva microorganismelor sis a fie anti-alergice, pentru ca atunci cand achizitionezi o saltea o cumperi pentru o perioada mai mare de timp si trebuie sa te asiguri ca esti cat mai protejat si ca sanatatea nu iti este afectata.

Sper ca aceste sfaturi iti sunt utile si spor la gasit salteaua perfecta.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *