5 motive sa montezi o perdea de aer daca detii un restaurant

Adeseori, proprietarii de magazine, restaurante sau diferite spatii cu diverse alte destinatii – scoli, spitale etc., se confrunta cu problema aerului poluat care patrunde in interior la deschiderea usilor. Insa, de acum inainte, prin intermediul unei solutii moderne AC, angajatii birourilor dintr-o cladire office pot trece de exemplu dintr-o incapere in alta, fara a resimti senzatia neplacuta de aer imbacsit, cu praf si alte particule.
Perdelele de aer Airstream creeaza o bariera invizibila pentru praf, fum si insecte, mentinand astfel conditiile de confort maxim in interiorul cladirilor. In plus, aceste aparate au un nivel redus de zgomot, ce mentine o ambianta placuta, fiind alegerea ideala pentru incaperile cu trafic crescut precum birourile, restaurantele, hotelurile, spitalele, etc. Va punem la dispozitie o gama completa de perdele de aer Airstream din care puteti alege modelul cel mai potrivit nevoilor si bugetului dumneavoastra. Achizitionati acum modelul potrivit si veti avea parte de o atmosfera ideala chiar in propria dumneavoastra locuinta.
Perdelele de aer ajuta la eliminarea pierderilor de caldura rezultate in urma deschiderii dese a usilor si protejeaza incaperea de toate formele de poluare din exterior. Astfel, acestea sunt ideale pentru birouri, restaurante, hoteluri, teatre, scoli sau alte incaperi in care circulatia este intensa si vor ajuta la pastrarea unor temperaturi ideale pe durata intregului an. Avand un nivel de zgomot redus perdelele de aer nu perturba ambianta, fiind ideale chiar si pentru locuinta dumneavoastra.
Noile aparate AC tip perdele de aer Airstream sunt deosebit de eficiente si pot fi de lungimi diferite, in functie de necesitati si spatiul destinat climatizarii. In plus, producatorul Airstream a creat pentru consumatori o gama diversificata de modele de perdele de aer conditionat, precum urmatoarele: perdea de aer trifazica / monofazica cu incalzire cu rezistenta electrica ceramica, perdea de aer pe recirculare sau cu baterie de incalzire pe apa.
Dupa cum puteti vedea, aveti la indemana mai multe alternative, toate bazate pe o inalta functionalitate si care ofera o lunga durabilitate. Aceste echipamente nu dispun de rezistente electrice pentru incalzire, si nici de schimbatoare de caldura in vederea obtinerii necesarului de frig sau caldura.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *