8 lucruri interesante pe care nu știți despre inelele de nuntă

Inelele de nunta au fost o traditie de secole pentru a arata angajamentul, dragostea si bogatia. Astăzi, tradiția schimbului de inele de nuntă este profund înrădăcinată în numeroasele culturi și în majoritatea ceremoniilor de nuntă. Nu este o surpriză că, datorită istoriei sale interesante, oamenii sunt fascinați de faptele, povestirile și tradițiile care înconjoară inelele de nuntă. Această listă de opt lucruri interesante arată cât de uimitor de diversificată este istoria despre unul dintre cele mai importante simboluri din cultura modernă.

• Nu fiecare cultură păstrează tradiția de a purta inele de nuntă pe degetul inelar. Unele tradiții indiene cer ca o mireasă să poarte un inel pe degetul mare.
• Este obișnuit ca numele unui mire sau un vers să fie gravat pe un inel de nuntă, asadar, verigheta din aur galben Poemul Iubirii gravata este acum foarte cautata.
• Primul inel de nunta inregistrat dateaza din Egiptul Antic, unde cuplurile au facut schimb de inele pentru a simboliza eternitatea.
• Tradiția pe care atât mireasa cât și mirele o respecta purtând un inel de nuntă, a început numai în timpul celui de-al doilea război mondial. Atunci bărbații au început să poarte inele ca o modalitate de a-și aminti de soțiile care ii așteptau acasă.
• Tradiția afirmă că o căsătorie este sortită dacă mirele trebuie să renunțe la inel în timpul ceremoniei de nuntă.
• Inelele de nuntă au fost în mod tradițional fabricate din aur, datorită faptului că este considerat cel mai pur metal. În plus, a fost văzut ca fiind cel mai valoros metal, atât de perfect pentru a simboliza căsătoria.
• Aproximativ 70% din mirese își poartă inelele pe cel de-al patrulea deget al mâinii stângi. Acest lucru se datorează unei tradiții care afirmă o convingere romană potrivit căreia pe acel deget se află vena iubirii.
• Un raționament istoric pentru schimbarea unui inel de nuntă a fost acela ca omul să dovedească faptul că era stabil din punct de vedere financiar pentru a-și susține noua mireasă. Pentru a face acest lucru, și-a înzestrat mireasacu un metal prețios.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *