Ai dreptul la un avocat bun

Dacă ați luat decizia de a achiziționa o locuință, ați strâns banii sau ați făcut un credit, ați ales imobilul și ați discutat despre prețul acestuia cu proprietarul trebuie să fiți foarte atent în momentul în care semnați orice contractul de proprietate. Există și situația în care achiziționați un imobil și plătiți o sumă în avans semnând un precontract. Dacă proprietarul este o persoană de rea voință se poate să suferiți daune, pentru orice fel de problemă în care doriți să vă recuperați banii sau să vi se recunoască titlul de proprietate puteți apela la Despre noi – Avocat Titu Eugen, cu o experiență de peste 10  ani de practică în domeniu.

 În situația semnării unui precontract, a plătirii unui avans pentru locuința dorită, proprietarul vă promite semnarea ulterioară a contractului de vânzare-cumpărare. Deținătorul de drept al locuinței, cel care momentan dispune de titlul de proprietate pentru locuința respectivă, se obligă ca pănă la termenul stabilit prin precontract să rezolve toate aspectele vizate de Codul Civil în cazul vânzării-cumpărării. Se poate întâmpla ca la data semnării contractului să descoperiți că proprietarul nu respectă legea, fie s-a răzgândit asupra vânzării, fie vinde unei alte persoane care oferă un preț mai mare, fie crește prețul. Daca aveti nevoie de o persoana care stie drept penal si pentru a nu suferi daune îl puteți contacta pe Drept penal  | avocat Titu Eugen. Acesta vă poate sprijini să restituiți legal suma plătită în avans și daunele aferente sau chiar să vă obțină o hotărâre din partea Judecătoriei care să înlocuiască actul autentic de vânzare-cumpărare.

 Suntem într-un spațiu al Uniunii Europene în care orice cetățean se obligă să își respecte drepturile și obligațiile, este dreptul dumneavoastră de a solicita un avocat atunci când vă aflați într-o situație care vă face victimă a unei încălcări a legii. De asemenea ati vazut ca exista si Avocat specializat in imigrari: Romanii nu vor putea calatori liber in SUA mai devreme de 5 ani. In ce conditii va elimina Washingtonul vizele turistice. Sau daca nu ati vazut, aflati acum.

Achiziționarea unei locuințe este un proces lung care necesită multă atenție și multă cumpătare, trebuie să știți că în cazul în care respectați legea se poate ca proprietarul să fie de rea credință. Legea este de partea dumneavostră, iar un avocat bun cu este Titu Eugen, vă poate sprijini să recuperați toate daunele produse în cazul încălcării legii.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *