Allview vine cu un update – P6 Quad Plus

Aşa cum spune şi titlul firma autohtonă de Allview, lansează astăzi smarthone-ul P6 Quad+ ! Acesta este rezultatul unui update hardware realizat la P6 Quad, unul dintre cele mai populare smartphone-uri relizate de această firmă !
Procesorul Quad Core de 1,5 GHz integrat sporeşte performanţele telefonului, oferind o viteză de procesare ridicată!
Telefonul-ul Dual SIM este dotat cu display HD Super Amoled de 4,65’’ protejat de Gorilla Glass, cameră foto principală de 8MP, care oferă funcţii importante, cum ar fi fotografierea HDR şi filmarea HD. Acesta mai oferă conectivitate 3G HSDPA+ pe ambele SIM-uri cu o viteză de download de până la 21 Mbps.

P6Q+--poza-principala-MARE

Lucian Peticilă, General Manager Allview, declară :

“În urma feedback-ului pozitiv pe care l-am primit referitor la smartphone-ul P6 Quad, am decis să oferim clienţilor noştri un upgrade hardware. P6 Quad + este dotat cu un puternic procesor Quad Core Turbo de 1,5 GHz care face faţă cu uşurinţă celor mai exigente nevoi de multi-tasking. Device-ul păstrează caracteristicile performante şi designul modern prin care s-a remarcat P6 Quad”

Celelalte specificaţii tehnice sunt similare cu ale modelului anterior . Preţul este destul de ok pentru un astfel de smartphone !

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *