Amanetare cu banii pe masa

Casa-amanet.com este partenerul loial care pune banii pe masa inainte de a-ti primi bijuteriile sau de a le cumpara. Ce inseamna asta? Ca tu, client si partener, stii dinainte cat ai de primit si cat vei avea de inapoiat dupa o luna de zile sau o perioada mai scurta de timp.
O casa de amanet ultramoderna si seriosa te scuteste de mult timp pierdut si de efortul de a te deplasa la ghiseu de mai multe ori. De acasa poti utiliza calculatoarele de amanetare care sunt la vedere afisand si dobanda zilnica datorata pentru suma primita si te poti de asemenea informa cat vei primi pe ceasurile din aur sau de marca pe care intentionezi sa le vinzi. Ei sunt dispusi sa primeasca si medalii sau banuti din metale pretioase, lingouri sau fragmente de bijuterii ca si tacamuri din aur sau argint.
De pilda pentru un obiect din argint masiv care cantareste 1 kilogram si are caratajul 950 se primeste suma de 1700 lei, dobanda zilnica fiind de 5,10 lei.
Asta inseamna ca, daca nu esti multumit de cotatie sau iti trebuie bani mai putini, nu te duci degeaba cu fructiera sau lampa din argint la casa de amanet, ci vei cauta bijuteria potrivita pe care sa o amanetezi.
Acest calculator precis si complet are rolul de a eficientiza amanetarea. Nu voi lua o suma mai mare decat am nevoie ca sa evit dobanda, ci voi evalua valorile detinute, in functie de banii de care am nevoie.
Casele de amanet se dovedesc banci mai intelegatoare in multe privinte. Iata care sunt acestea:
-nu refuza niciun client. Are pentru fiecare oferta personalizata: amanetare aur si argint, cumparare metale pretioase si cumparare-amanetare antichitati si ceasuri.
-nu pretinde intocmirea vreunui dosar de creditare, nici nu percepe comisioane
-nu exista suma minima si maxima, clientul aduce aur sau argint la valoarea lichiditatilor de care are nevoie. Beneficiarul serviciului de amanetare stabileste suma si perioada imprumutului. Sunt multe banci care nu acorda imprumuturi sub 1000 de lei, fortand astfel mana clientului. Supraindatorarea genereaza dezastrul financiar, casele de amanet au programe care incurajeaza imprumutul eficient sau cumpararea unor obiecte de lux, care nu mai sunt folosite de posesorul lor contribuind la redresarea economica a partenerilor. Este de asemenea demn de subliniat faptul ca amanetarea nu impune prezenta unei terte persoane, a girantului si ca, in cazul in care obiectele nu mai pot fi rascumparate, acestea se pierd, dar datornicii nu ajung in pragul depresiei fiind amenintati sa-si piarda locuintele ca in cazul altor imprumuturi.
-obiectele se pot rascumpara oricand, nu se percepe taxa de achitare anticipata a sumei ca la anumite credite bancare.
Casele de amanet nu au “liste negre”, nici nu raporteaza la biroul de credite si nu pot pune poprire pe salariu. La amanetare te duci de regula cu bunuri care prisosesc si fara de care poti trai, de aceea stresul provocat de contract sau de constientizarea responsabilitatii este foarte mic. In cazul in care nu poti plati dobanda pentru bijuteriile lasate in gaj, nu primesti somatie acasa, prin urmare nu esti facut de ras, fiindca stim noi cum stau la capitolul curiozitatea vecinului…

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *