Anunturile pe internet

Anunturile redactate pentru internet sunt diferite de cele care apar de obicei in ziare si ar trebui sa fie tratate diferit.
Atunci cand ai un anunt pe internet nu esti taxat la numarul de randuri. Astfel ai mai mult spatiu sa prezinti postul, compania si mediul de lucru. Desi majoritatea site-urilor au o limita in privinta continutului maxim pe care trebuie sa il aiba un anunt, este suficient spatiu pentru a sublinia destule informatii astfel incat candidatul sa se lamureasca in privinta postului si a companiei.
Din ce in ce mai multa lume foloseste internetul pentru a cumpara si vinde diverse lucruri, insa alegerea site-urilor unde sa-si plaseze anuntul este un semn de intrebare de multe ori. Sunt multe site-uri de anunturi gratuite pe piata din Romania. Aceste anunturi se posteaza in rubrica dedicata de pe site si vor aparea dupa ce echipa siteului le va aproba.Trebuie retinut faptul ca titlul anuntului este printre cele mai impotante, deoarece atat in cautarile de pe portalul pe care este adaugat anuntul, precum si in cautarile de pe motoarele de cautare (ex. Google, Yahoo! Search, MSN Search, Microsoft Bing, AskJeeves) el apare cel mai vizibil in lista, iar continutul titlului trebuie sa fie cat mai relevant pentru termenii de cautare folositi de potentialii cumparatori.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *