Banda led sau panouri led ?

De cand a aparut tehnologia de iluminare folosind diode luminoase, respectiv led-urile, pe piata de profil si-au facut simtita prezenta tot felul de produse care le incorporeaza. Astfel intai a aparut band led, pentru ca ulterior sa apara si panourile led. Ambele produse sunt foarte bune si usor de montat, ambele prezinta avantaje si dezavantaje. Multe persoane nu stiu insa pentru care produs sa opteze sau care este mai bun. Nu exista un raspuns clar in acest sens, deoarece depinde foarte mult de proiectul de iluminat pe care doriti sa il realizati.

Astfel, atat banda led cat si panourile pot fi folosite in mod diferit, in scopuri diferite. Banda led are avantajul major ca este cel mai versatil produs cu leduri, deoarece este maleabila, poate fi asezata in orice pozitie si poate lua orice forma sau urmari orice contur doriti. Pe de alta parte, pentru ca banda led sa aibe o durata de viata mai mare si pentru a fi protejata, necesita montarea adiacenta de profile led specifice. Banda led se gaseste intr-o foarte variata gama de culori, pornind de la leduri cu lumin alba, cu lumina de o singura culoare (rosu, galben, verde, etc) si terminand cu cea cu leduri de culori diferite, intercalate, care va permit sa realizati adevarate jocuri de lumini.

Daca optati pentru panouri led, acestea sunt deja incastrate intr-o carcasa ce le confera rezistenta in timp si protectie. Panourile led se gasesc intr-o gama variata de forme si emana lumina calda sau rece. Exista si panouri led care isi schimba culorile si pot fi controlate cu ajutorul unei telecomenzi. Panourile nu pot fi montate in spatii foarte inguste sau pe marginea mobilei sau a scarilor, datorita formatului compact pe care il au, insa sunt extrem de utile daca vreti sa iluminati un birou. Folosind panouri led nu mai aveti nevoie de aplice sau lustre. Designul lor este atragator si elegant si dau o nota de distinctie spatiului in care sunt montate. Panourile led sunt foarte usoare, asa ca pot fi montate in siguranta chiar si pe tavane false, consuma putina energie si au un cost redus.

Indiferent pentru care dintre produse optati, pe site-ul www.magazin-leduri.ro gasiti game complete atat de panouri led, cat si de benzi led, la preturi fara concurenta.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *