Beneficiile unui implant dentar

Pentru a inlocui un dinte natural lipsa, este indicata apelarea la un implant dentar, acesta fiind o piesa din titan, de forma unui surub, ce detine rolul de radacina dentara. Fiind mult mai eficient decat o punte, deoarece niciun alt dinte nu va fi afectat, implantul dentar este privit drept cea mai eficienta modalitate de inlocuire a unui dintre care lipseste.

Cu toate acestea, printr-o ingrijire adecvata a dintilor si efectuarea vizitelor de rutina la o clinica stomatologica, este posibila mentinerea sanatatii dintilor. Totodata, daca va confruntati cu semne de parodontoza este indicat sa faceti un consult stomatologic, informatii despre o clinica stomatologica putand afla pe site-ul www.arradent.ro.

Beneficiile oferite de implantul dentar sunt numeroase, in primul rand imbunatateste aspectul, astfel incat implantul dentar se va simti asemeni dintilor proprii, insa imbunatateste si exprimarea, fiind cunoscut faptul ca problemele dentare pot cauza dificultati de exprimare.
IMG_00000026-960x332

Totodata, prin utilizarea unui implant dentar, este evitat disconfortul ce poate fi cauzat de purtarea unei proteze, insa imbunatateste si sanatatea dentara. Datorita faptului ca nu va afecta dintii vecini atunci cand este plasat, va mentine sanatatea dentara si va face posibila imbunatatirea acesteia.

Unul dintre cele mai importante beneficii de care se bucura persoanele ce apeleaza la implant dentar consta in durabilitatea acestuia, astfel incat se poate pastra pe o perioada indelungata, iar daca este ingrijit corespunzator, va rezista pentru intreaga viata.

Cu ajutorul unui implant dentar pacientii se pot bucura de o buna sanatate dentara si a gingiilor, cat si de structura osoasa buna, motiv pentru care implanturile dentare reprezinta o modalitate moderna si eficienta de a inlocui dintii  lipsa.

Unul dintre medicii apreciati pentru rezultatele bune obtinute in implantologie este doctorul Traian Comanescu, ce ofera o alta viziune solutionarii problemelor dentare.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *