Ce e dansul pentru cei mici

Încă de când încep copii să crească ne gândim la ce ar fi cel mai bine pentru ei, la ce cursuri să îi înscriem şi ce activităţi i-ar ajuta să se dezvolte cât mai bine. De multe ori îi îndrumam să participe la activităţile care ne plac nouă, nu e o greşeală, atâta timp cât îl laşi pe el să decidă dacă vrea sau nu să continue. Dacă ţi-e îţi place dânsul îl vei îndruma spre asta dacă îţi place fotbalul îl vei susţine în acţiunile lui de a sută în minge către poartă.
Ce înseamnă o lecţie de dans pentru copii? Ei bine, dansul e o activitate care îi ajută pe cei mici să se dezvolte pe mai multe planuri. Îi ajută să îşi dezvolte abilităţile de comunicare nonverbală. De cele mai multe ori la lecţiile de dans copilul tău va fi înconjurat de câţi mai mulţi copii, acest lucru îl va ajuta pe plan social. Acesta va reuşi să îşi dezvolte abilităţile de comunicare verbal, va învăţa să lucreze în echipa şi de asemenea cum să îşi ajute colegii. Va învăţa ce înseamnă o echipă, îşi va dezvolta memoria şi musculatura.
Lecţii de dans pentru copii vor fi ca o relaxare, atât timp cât el face acest lucru din plăcere. E bine să ne îndrumam copiii şi către alte activităţi decât cele obişnuite (şcoala şi joacă de zi cu zi), astfel îi vei oferi un avantaj. Un avantaj de care se poate folosi şi acum, dar şi atunci când creşte. Căci el va face ceva diferit faţă de ceilalţi copii de vârsta lui. Va deveni un copil special căci alege încă de mic să se dezvolte pe plan profesional. Nu e obligatoriu să facă o profesie din dans doar pentru că urmează câteva lecţii de dans, dar dacă lui îi va plăcea să facă asta şi îşi va pune în cap să se dezvolte mai mult şi mai mult e bine să îl laşi şiş a îl încurajezi mereu. Căci pe lângă grijă pe care i-o porţi în fiecare zi e bine şi să îl încurajezi şi să îl susţii mereu în ceea ce el vrea să facă.
Caută pentru cel mic al tău o sală de dans unde el să se simtă cât mai bine, să aibă parte de cea mai bună predare şi pentru că ştiu că e important pentru tine – alege o sală de dans unde să fie şi supravegheat de aproape. Dacă nu ai nici o idee îţi sugerez scoala de dans. Aici cel mic va beneficia de antrenori foarte grijulii şi atenţi, instructor care ştiu cum să predea astfel încât copilul tău să prindă cât mai repede paşii şi au răbdare cu el până când el va reuşi să execute perfect mişcările.
Dansul e o activitate care reuşeşte să aducă zâmbetul pe buzele celor mici, dar şi pe buzele celor mari. E o activitate fără de care nu am putea trăi şi fără de care viaţa noastră nu ar mai avea culoare.

lectii de dans

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *