Ce ofera cabinetele veterinare

Asa cum bine stiti, traim intr-o lume in care animalele de companie sunt tratate la fel de bine, daca nu mai bine. Toate tratamentele pe care le primesc animalele de companie se desfasoara la cabinetele veterinare. Un cabinet veterinar care se respecta are urmatoarele servicii:
• Servicii veterinare. Acestea includ tot ce tine de consultatii, tratamente, analize de laborator, ecografii, vaccinari, farmacii veterinare, pet shop sau deparazitare.
• Ambulanta veterinara. Acest serviciu ofera transport pentru animalele care se afla intr-o stare prea grava pentru a putea suporta un transport normal. O astfel de ambulanta este dotata cu cele mai bune echipamente pentru a putea transporta „pacientul” in siguranta.
• Cosmetica. Pentru ca si animalutele au nevoie de infrumusetare, aceste servicii includ tunsul blanii, spalarea, pieptanarea, taierea ghearelor, vidarea glandelor perinale sau curatarea urechilor.
• Taxi/Pet Shop Mobil. Serviciile oferite sunt legate de transportul animalutului tau, a hranei necesare sau a altor necesitati legate de animal dv. de companie.
Consultati chiar acum cabinetele veterinare si bucurati-va de tot ceea ce aveti nevoie pentru micutul dv. prieten.

Va recomand urgente veterinare bucuresti mobilevet.ro si servicii veterinare mobilevet.ro!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *