Ce tip de geacă alegi pentru schi?

Nu mai este mult până la prima ninsoare, frigul și-a intrat deja în drepturi, iar gândul la vacanța de iarnă și la pârtiile de schi nu ne mai iese din cap. Dacă am programat deja vacanța este clar că următorul pas este acela de  a alege geaca potrivită.

            Modelul ales trebuie să satisfacă o nevoie, aceea de a ține de cald, dar și o dorință, aceea de a avea un design plăcut. Am identificat trei caracteristici care fac ca o geacă să fie perfectă pentru o vacanță la munte.

            O primă caracteristică este impermeabilitatea. Aceasta trebuie să reziste atât la zăpădă, cât și la ploaie sau la vânt. Dacă are această trăsătură, atunci va ține și de cald, o nevoie pe care nu o putem contrazice dacă ne gândim la temperaturile scăzute de pe munte.

            O a doua caracteristică este aceea de protecție împotriva frigului. Căptușeala trebuie să fie atent confecționată pentru a ventila excesul de umiditate.

            O a treia caracteristică este rezistența. A face schi înseamnă să faci mișcare, o geacă care să îți permită acest lucru este ceea ce trebuie să cauți. Rezistența se remarcă la nivel de cusături, material și fermoare.

Recomand haine copii online si geci copii.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *