Cea mai buna metoda sa aduci vara in casa iarna

Scapa de frigul de afara si ia-ti acum cele mai bune panouri radiante. Ai ocazia sa iti iei un panou radiant Heat-x la un super pret. Au niste promotii foarte bune si mi-am luat si eu panouri radiante pe care am dat putini bani insa ma ajuta sa scap si de costurile mari la caldura. Inchid caloriferul, bag panoul in prize si am caldura in casa la discretie.

Nu mai dau bani in plus si ma bucur de un ambient placut de vara pe un timp friguros de iarna.  Panoul radiant Heat-x transforma energia electrica cu un randament de 97% in caldura. Acoperirea speciala a suprafetei este optimizata pentru a realiza o cedare maxima a caldurii in gama lungimilor de unda situata intre 2 si 20 µm.

Sistemele de incalzire prin panouri radiante se impun tot mai mult pe piata, datorita noii tehnologii care se bazeaza pe radiatiile infrarosii, aceleasi prin intermediul carora Soarele incalzeste Terra. Fara nici o exagerare, aceste panouri radiante aduc soarele în casa. Instalarea este mai mult decat facila, nu exista tevi, calorifere, centrale sau alte asemenea accesorii. Panoul radiant se monteaza fie pe perete, poate deveni foarte usor un tablou decorativ, fie pe tavan unde se poate ingloba in placile de gipscarton sau tavan fals, cea de-a doua varianta fiind de preferat.

Panoul se prinde de suportul de zidarie cu ajutorul mijloacelor clasice de genul diblurilor, se leaga printr-un cablu electric la retea, se monteaza un termostat si instalarea este finalizata. Avantajele sunt certe si multiple. Nu exista riscul aferent instalatiilor de încalzire clasice: aparitia monoxidului de carbon, scapari de gaze, implicit pericol de explozie sau asfixiere.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *