Clinici private in Bucuresti

Sunt foarte curios in momentul de fata cam cate clinici private exista in Romania si cam care sunt domeniile pe care acestea se axeaza. Aud din ce in ce mai des ‘s-a deschis un cabinet privat…’, ‘s-a deschis o clinica privata’ si tot asa. Probabil le merge mult mai bine in sistemul privat doctorilor sau specialistilor ce doresc sa se privatizeze si sa-si deschida propriile afaceri.

Spre exemplu am auzit ieri ca sunt foarte mult clinici dermatologice Bucuresti si din cate vad niciuna nu pare sa ‘se planga’ de faptul ca n-ar avea pacienti. Clar oamenii apeleaza la sistemul privat din ce in ce mai mult. Oare de ce?

Ei bine, probabil din cauza spitalelor in care personalul a scazut foarte mult, conditiile sunt foarte proaste si exista din ce in ce mai multe accidente, fie din cauza doctorilor/asistentelor, fie din cauza aparaturii ce o folosesc.

Totusi, am inteles ca de la cineva care s-a interesat de consult ginecologic pret ca sunt totusi destul de mari tarifele celor ce au cabinete proprii.

Recomand cabinete dermatologie Bucuresti si clinica privata.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *