Creditul pentru IMM-uri de la Happy Credit

Vine un moment in viata in care am vrea sa facem mai mult decat sa fim simplii angajati si sa muncim pentru buna starea altcuiva. Dorim sa ne pornim propria afacere si sa lucram pentru noi insine. Din pacate, pentru multi dintre noi acest gand ramane doar la stadiul de vis, deoarece ne lipsesc baniii pentru a incepe un astfel de demers. Indiferent de natura afacerii la care visati, este nevoie de o investitie initiala, care de cele mai multe ori depaseste posibilitatile unui angajat simplu. In aceste conditii, solutia salvatoare ar pute-o reprezenta accesarea unei linii de credit, insa bancile cer foarte multe documente si garantii si acorda un credit cu destul de mare dificultate.

Exista insa si vesti bune! Happy Credit va poate acorda foarte usor un imprumut rapid, pentru care nu vi se cer dosare stufoase de documente, scrisori de recomandare sau alte hartii! Daca veti accesa site-ul www.happy-credit.ro veti fi cu un pas mai aproape de a va implini visul. Happy Credit acorda o gama intreaga de imprumuturi, in conditii avantajoase si in cel mai scurt timp posibil.

Daca sunteti la inceput de drum si v-ati deschis o afacere sau doriti sa va extindeti o afacere, puteti apela la un credit imm, adica un credit pentru intreprinderile mici si mijlocii. Conditiile de obtinere ale acestui tip de credit sunt bune, iar beneficiile dumneavoastra, multiple. Happy Credit ofera imprumuturi cu garantie imobiliara pentru IMM-uri, pe o perioada de pana la 60 de luni, oricarei persoane juridice, (indiferent de forma de organizare, fara a prezenta situatia financiara, avand ca destinatie finantarea sau sustinerea propriei afaceri), cu o singura conditie: imobilul adus in garantie sa fie in proprietatea unei persoane fizice, iar persoana juridica sa poata deduce costul creditului in contabilitatea firmei.

Daca doriti sa faceti un astfel imprumut pentru afacerea dumneavoastra, nu trebuie sa mai ezitati! Accesati site-ul Happy Credit si completati formularul. In cel mai scurt timp veti fi contactati de catre un consultant financiar specializat, care va va oferi toate informatiile si detaliile de care aveti nevoie. Banii va pot parveni mult mai repede decat va puteti imagina, caci tot procesul de acordare a creditului se desfasoara foarte rapid, in doar 48 de ore!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *