Cum sa dorm mai confortabil in noptile calduroase de vara

La ora actuala marea problema a multor oameni e faptul ca nu reusesc sa aiba un somn linistit si odihnitor din cauza caldurii. Si eu ma confrunt intr-o anumita masura cu o astfel de problema si incerc sa recurg la tot felul de trucuri pentru a avea un somn mai linistit. Nu am aer conditionat, deci trebuie sa ma descurc prin alte mijloace.

In primul rand folosesc o lenjerie de pat  de calitate superioara, o lenjerie din bumbac sau din matase. Daca si tu vrei sa cumperi lenjerii de pat bumbac , poti face acest lucru si online. Un site cu lenjerii de pat bumbac egiptean e Asternuturisiprosoape.ro. Aici gasesti tot ce ai nevoie in materie de lenjerii de pat. Daca vrei sa vezi mai multe detalii, intra pe site.

 

Pentru a avea un somn linistit in noptile foarte calduroase, imi fac dus in fiecare seara inainte de a ma baga la somn. Dusurile ma racoresc si ma fac sa adorm mai repede si sa ma trezesc dimineata mai odihnita. Incearca si tu o astfel de metoda. Chiar functioneaza.

Pentru a dormi bine pe timp de noapte nu tin geamurile deschise in timpul zilei. Dimineata foarte devreme, le deschid pentru a aerisi casa, apoi seara, tarziu din nou. Niciodata nu in timpul zilei. Totodata, trag draperiile la geamuri pe timpul zilei pentru a nu permite razelor solare sa patrunda in locuinta mea.

Si mai am un truc pe care-l folosesc atunci cand e foarte cald. Am o sticluta cu pulverizator pe care o tin mereu la cap umpluta cu apa rece. Cand mi-e cald, pulverizez apa pe fata, pe gat sau pe picioare. Astfel ma racoresc si reusesc sa adorm mult mai usor.

Aceste mici trucuri iti pot fi si tie de folos. Daca ai aer conditionat, te poti considera o persoana fericita. Insa, daca stai cu chirie, cum e cazul meu si proprietarul nu vrea sa iti ofere astfel de facilitati, trebuie sa te descurci cum poti.

Daca mai ai si alte sfaturi utile pentru un somn linistit pe timp de vara, lasa-le in comentarii.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *