Cum se curata corect televizorul?

Noile televizoare aparute pe piata, asa cum sunt cele de pe
www.rombiz.ro/televizoare/sharp sau de pe alte site-uri, necesita o grija si o atentie deosebita. Daca inainte stergeam televizoarele fara se ne pese prea mult de ecran, acum lucrurile s-au mai schimbat. Astazi, noile televizoare sunt mult mai performante si mult mai sensibile, fapt pentru care necesita o grija mai deosebita atunci cand vrei sa le stergi de praf sau de amprentele ramase pe el.
Daca nu vrei sa ai surprize neplacute, venim in ajutorul tau cu o serie de sfaturi si idei.
In primul rand evita sa folosesti produse care contin amoniac. Produsele care contin amoniac nu iti vor fi de folos, dimpotriva. Evita-le, deoarece pot lasa urme.
Cele mai bune solutii pentru stergerea televizorului sunt cele pe baza de alcool. Amesteca apa si alcool si sterge televizorul cu ajutorul unei carpe moale. Nu folosi sub nici o forma ziare sau servetele de hartie. Ziarele zgarie, iar servetelele de hartie lasa resturi de hartie.
Dupa cum bine stii, otetul este un bun aliat impotriva mizeriei in multe situatii. Ei bine si in curatarea televizorului el poate fi folosit. Ai nevoie de apa, otet si o carpa moale. Amesteca 2 parti de otet cu 1 parte de apa si pulverizeaza substanta obtinuta pe ecranul televizorului, dupa care sterge cu o carpa moale. Rezltatul va fi unul imbucurator pentru tine.
Sunt de asemenea in comert tot felul de solutii speciale, solutii care vin la pachet si cu materiale textile de calitate care pot fi folosite pentru a sterge. Totodata mai exista si servetele umede speciale care pot fi folosite cu incredere. Alege insa cu grija cele mai calitative produse de acest fel.
Daca nu ai inca un televizor de ultima generatie pe care sa il stergi, intra pe site-ul celor de la Rombiz si comanda unul. Grabeste-te sa prinzi reducerile!

You may also like...

1 Response

  1. Augustin spune:

    o adresa de mail unde te putem contacta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *