Cursuri de dans pentru copii in Bucuresti

Vrei sa iti inscrii copilul la cursuri de dans pentru copii inca de la o varsta frageda? Acum ai posibilitatea sa il inscrii la cea mai buna scoala de dans din Bucuresti. Cei mici au foarte multa energie asa ca e bine sa o consume intr-un mod cat mai bun si totodata sa invete lucruri bune si care le pot fi folositoare pe viitor. Daca ii si place sa danseze, atunci sigur va putea sa faca cariera in acest sport. Toti parintii care vor ca copiii lor sa fie la fiecare petrecere in centrul atentiei facand cele mai frumoase dansuri, pot sa ii inscrie la cursuri de dans pentru copii. Aici va invata sa danseze perfect cele mai bune stiluri de dans. Sunt in programa multe genuri de dans, asa ca cel mic isi poate alege stilul de dans pe care il indrageste inca de la inceput. Daca invata bine sa danseze poate sa fie admirat de prieteni si cei din jur la orice petrecere. Chiar si la sala de dans copii isi fac noi amici si isi vor consuma energia intr-un mod distractiv si cat mai util.
Cursurile de dans Stop & Dance sunt special pentru cei mici si ii ajuta sa isi creeze o personalitate puternica si un echilibru in viata. Inscriind copilul la aceste cursuri de dans, ii oferi multe posibilitati si avantaje:
– dansul ii creste rezistenta fizica
– ii dezvolta echilibrul intern
– creeaza o stare de bine si relaxare
– poate sa isi coordoneze si mai bine miscarile
– ii creste imunitatea
– ii dezvolta mobilitatea articulatiilor dar si a flexibilitatii corpului
– ii da incredere in sine, mai ales la petreceri unde toata lumea danseaza
– are posibilitatea sa invete mai multe stiluri de dans moderne

unnamed
La cursuri de dans pentru copii, cei mici au oportunitatea de a invata cele mai noi stiluri de dans moderne dar si de dans sportiv (vals,quickstep, samba,rumba, jive, cha-cha).
Preturile pentru un astfel de curs sunt destul de bune, abonamentul lunar fiind de 100 RON. Acesta include doua sedinte pe saptamana in care copiii vor invata de la profesionisti cum sa danseze corect. Sunt trei sali in capitala unde iti poti trimite acum copilul sa invete cele mai frumoase dansuri. Lasa-l sa se simta bine alaturi de alti copii de varsta sa si sa invete dansuri moderne. Poate, daca ii si place, pe viitor face o cariera din asta si devine un dansator renumit.
La cursurile de dans orice copil va invata numai lucruri bune pe care le va putea folosi si in viata. E important faptul ca poate sa devina un om serios, muncitor si ambitios. E foarte important sa ai aceste trei caracteristici pe care sa le alaturi celor sapte ani de-acasa. De mici copiii daca primesc o educatie buna ajung oameni mari in viata.
Da-ti si tu copilul la dans sa vezi daca ii place. Daca face cursuri de dans pentru copii isi a face prieteni noi si va fi mult mai vesel. Acum poate sa isi consume energia benefic.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *