De ce mi-am cumparat o jucarie Kendama

Vara trecuta, oriunde mergeam si erau copii, ii vedeam jucandu-se cu o jucarie de lemn. Aruncau o bila prinsa cu o ata in diverse puncte ale unui suport de lemn. Ma saturasem sa-i vad peste tot cu acea jucarie in mana.

 

Intr-o zi insa, am cedat ispitei si mi-am cumparat si eu o astfel de jucarie. O jucarie Kendama. Si nu mi-am cumparat orice jucarie, ci una Krom Kendama . La jucariile Krom Kendama, bila este vopsita cu o vopsea metalica si arata mult mai bine.

Initial, cand am comandat jucaria de la Giftology.ro, mi-am spus ca va fi sigur o jucarie banala si ca ma voi plictisi imediat de ea. Credeam ca e mai mult decat simplu sa te joci cu o astfel de jucarie. Insa, cand am primit-o mi-am dat seama ca nu e deloc asa. In primele ore nu reuseam sa fac nici macar o miscare corecta. Apoi, lucrurile au inceput sa prinda contur si in cateva zile jucam destul de bine.

Si da, m-a prins si pe mine. Abia atunci am inteles toti copiii pe care-i vedeam pe strada jucandu-se Kendama. Am inceput sa o iau cu mine peste tot si cum aveam putin timp si nu deranjam pe nimeni, jucam. Am luni bune de cand joc Kendama in fiecare zi si nu regret nici un moment faptul ca mi-am cumparat o jucarie Krom Kendama.

Si, ce credeti ca am mai facut? Mi-am convins si doi prieteni sa-si cumpere. Jucam impreuna aproape in fiecare week-end si petrecem timpul intr-un mod placut, fara gadgeturi si alte tehnologii.

Daca si tu esti curios in legatura cu acest joc, intra pe Giftology.ro si comanda o jucarie Kendama. Cu siguranta nu iti va parea rau. Eu chiar nu am crezut vrodata ca o astfel de jucarie imi va placea atat de mult.

Ceea ce initial a fost o pura curiozitate, in timp a ajuns sa fie un hobby pe care il practic zilnic, ceea ce iti recomand si tie.

Jucariile Kendama sunt recomandate pentru toata lumea, nu doar pentru copii. Asadar, poate e momentul sa iti cumperi una.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *