Despre pantofii sport…

Termenul pantofi skechers este utilizat în mod obișnuit in SUA pentru pantofi utilizați pentru jogging sau sporturi de interior, cum ar fi baschet, dar tinde să excludă pantofii pentru sporturi jucate pe iarbă, cum ar fi fotbalul și rugby.
Atributele unui pantof atletic includ o talpa flexibila, avand functia de a atenua impactul. Pe măsură ce industria și modelele s-au extins, termenul „pantofi sport” se bazează mai mult pe designul părții inferioare a pantofului decât estetica vârfului pantofului. Proiectele de astăzi includ sandale, Mary Janes și chiar stiluri înalte potrivite pentru alergare, dans și sărituri.

Pantofii înșiși sunt fabricați din compuși flexibili, care de obicei prezintă o talpă din cauciuc dens. În timp ce designul original a fost de bază, producătorii au încadrat pantofii de atletism pentru scopurile lor specifice.
Pantofii de alergare vin într-o gamă de forme potrivite diferitelor stiluri / abilități de funcționare. În general, ei sunt împărțiti diferite stiluri de alergare. Atletii mai avansați au tendința să poarte pantofi mai plati și mai flexibili, ceea ce le permite să meargă mai repede cu un confort sporit.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *