E-book Readere

Lumea evolueaza din toate punctele de vedere, si absolut nimic nu poate ramane neschimbat. Nici macar industria cartilor, pentru ca da, vorbim si aici despre o industrie. In zilele noastre, absolut orice lucru se comercializeaza, de aici si termenul de ,,industrie’’.
De cand maestrul Gutenberg a inventat tiparul, lucrurile au fost de neoprit, omenirea devenind permanent avida dupa cunoastere, citit si carti in general. Astfel, incepand cu acea perioada s-a dat drumul unei adevarate revolutii in ceea ce priveste acest subiect.
De atunci, s-a scris un numar infinit de carti, pe diferite subiecte si cu diferite tente. Cu toate astea, timp de secole bune, cartea a insemnat principalul mijloc de informare, cat si de divertisment.
In zilele noastre, lucrurile stau putin diferit, cartea clasica, in format Gutenberg, tinzand sa fie inlocuita incet, dar sigur, cu cea electronica, sau asa cum este cunoscuta: ebook reader.
E-book readerele zilelor noastre difera din multe puncte de vedere de cartile clasica, cu file si miros frumos de tipar. E-book readerele zilelor noastre se prezinta in format electronic, accesibile cu ajutorul oricarui sistem informatic.
Acum, intrebarea este, vor inlocui e-book readerele cartile clasice? Viitorul nu il poate sti nimeni. Mai ales in conditiile in care exista sustinatori dedicati ambelor genuri de carte. Tot ce se poate face, in momentul de fata este sa se aduca argument pro si contra. Insa, noi zicem ca e posibil ca ierarhia actuala a cartilor in format papier sa dispara.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *