eMail Marketing

In mare parte detinatorii de site-uri tip eCommerce (comert electronic) au inceput sa apeleze la modalitatea de email marketing, o modalitate des intalnita in ziua de astazi printre aceste persoane, deoarece isi pot creste vanzarile mai mult trimitand e-mail-uri la persoane care pot fi interesate de produsele pe care acestia le ofera.

Este o modalitate foarte ok de a prospera, insa, daca este si folosita cum trebuie. De exemplu stiu pe cineva care avea un newsletter software prin care incepuse sa faca spam, iar evident, in acel caz oamenii nu mai preferau sa le urmareasca site-urile, ci pur si simplu le puneam semnul de spam. In acest caz acestia pierdeau bani.

Orice modalitate de marketing din online trebuie folosita cu atentie, deoarece daca este folosita prost vor urma consecintele, iar cautarile pentru site-ul dvs. vor scadea foarte mult.

Trebuie ca atunci cand incepeti promovarea pentru site-ul dvs. sa tineti cont de anumite criterii pentru a le promova cum trebuie. Degeaba incercati sa le promovati daca faceti totul repede si gresit.

Va recomand email marketing software conectoo !

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *