Fetele norocoase

Fetele Norocoase sunt destul de greu de gasit, pentru ca, de regula, fetele norocoase sunt fetele inteligente. In aceasta ordine de idei, asa cum inteligenta este pe cale de disparitie, asa sunt si fetele norocoase. Iar daca ar fi sa le limitam la fetele norocoase din Iasi, ei, nu am sti cum sa punem problema. In genenal, fetele norocoase, fie ele si fetele norocoase din Iasi asculta muzica buna, pentru ca au norocul de a gasi mereu doar muzica buna.
Fetele norocoase din Iasi de asemenea au masini tari pentru ca sunt destul de norocoase incat sa castige la loto ori sa cunoasca pe cine trebuie in timp util pentru a face rost de toate cele dorite in viata.
Tot Fetele Norocoase Iasi stiu sa se si machieze pentru ca au avut norocul sa se nasca cu un simt estetic iesit din comun, simt estetic ce te ajuta sa privesti lucrurile dintr-o alta perspectiva. O perspectiva norocoasa, fireste.
Iata ca fetele norocoase au tot ceea ce isi doresc. Norocul este poate cea mai importanta calitate a unei fete. Cu noroc le ai pe toate. Bani, masini, machiajuri bune si asculti si cea mai de calitate muzica de pe piata. Cum putem sa vrem mai mult de atat?

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *