Functioneaza chiar mai bine ca inainte!

Acum vreo 2 saptamani ma pregateam sa tai lemne pentru iarna, deoarece este indicat ca acestea sa stea la soare macar o luna sau doua inainte de a le depozita in magazie.

Numai folosisem drujba din ianuarie, anul trecut, si, cand am dat sa o pornesc, aceasta a scos un sunet innecat ca apoi sa se opreasca. Nestiind ce are, am chemat un vecin care se pricepe la drujbe.

Acesta a analizat-o si mi-a zis ca este de vina carburatorul si ca trebuie sa il schimb. Din cauza ca nu am golit rezervorul de ulei si combustibil acesta a innecat carburatorul la aprindere.

Tot vecinul mi-a recomandat Magazinul-de-piese daca voiam sa cumpar un carburator drujba de calitate.

Am intrat pe site si aici am descoperit o varietate de produse si accesorii pentru unelte si masinarii de toate felurile.

  1. am dus direct la categoria de carburatoare drujba si am comandat modelul Husqvarna 257 care se potrivea si pe 261 si 262.

Am plasat comanda iar, la scurt timp, am primit un mesaj de confirmare si anume ca voi primi produsul in 24 – 48 de ore.

A doua zi am avut placuta surpriza sa fiu anuntat de curier ca va ajunge coletul la adresa casei mele.

Am primit pachetul, care era foarte bine ambalat pentru a nu se deteriora piesa pe drum.

Dupa ce am despachetat si am montat, impreuna cu vecinul, noul carburator pentru drujba, i-am facut si plinul la rezervor.

De data aceasta, cand am apasat butonul de pornire drujba a avut o revenire spectaculosa. Nu numai ca functiona mult mai bine dar si cand taia, totul mergea mai repede. Apoi mi-a fost explicat de catre vecinul meu ca, datorita carburatorului nou, aceasta are o aerisire mai buna si poate pompa carburant mai usor.

Recomand Magazinul-de-piese pentru pomptitudinea lor si piesele de calitate!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *