Ghete si cizme asortie

Atunci cand alegeti sa va cumparati incaltamintea trebuie sa tineti cont de anumite criterii de selectie. Astfel ca trebuie sa va ganditi, in primul rand, care sunt acele tinute la care se potriveste respectiva pereche de incaltaminte.

De aceea, in primul rand trebuie sa stabiliti paleta coloristica a garderobei, pentru a sti exact care este nuanta care se va portivi cel mai bine. Pana in urma cu cativa ani, cea mai multa incaltaminte era in culori neutre, care se potrivesc cam cu orice imbracaminte, respectiv alb, negru, maro si bej. Insa tendinta modei s- aschimbat, astfel incat aproape ca nu exista culoare pe care sa nu fi fost creata incaltamintea.

Este mult mai usor acum sa va creati o tinuta ton-sur-ton decat era in trecut. Tinuta ton-sur-ton presupune sa va imbracati si incaltati cu articole care au aceeasi culoare de baza, chiar daca nuantele difera.

Indiferent ce tinuta alegeti sa purtati, incaltamintea trebuie sa fie in ton cu aceasta. Caci altfel ar putea aparea contraste mult prea puternice si nepotrivite. Este drept ca a existat o perioada in care se purtau bocancii in combinatie cu rochitele de matase, insa nu este una dintre cele mia fericite optiuni.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *