Hai să ghicim sexul copilului

            Încă din momentul în care afli că ești însărcinată încerci să ghicești sexul copilului. În cazul în care pentru tine asta nu este cea mai importantă problemă vor exista întotdeauna rudele care să încerce să ghicească dacă viitorul copil va fi fată sau băiat. Ca să nu aștepți până în a 20-a săptămână de sarcină ai la îndemână câteva metode amuzate pentru a ghici sexul copilului.

            Una dintre cele mai cunoscute metode este jocul cu inelul. Ia o verighetă, trece-o printr-un fir de ață și poziționează-o deasupra burții ținând ața de ambele capete cât mai nemișcată. Copilul va fi băiat dacă inelul se mișcă circular, fată dacă inelul se mișcă într-o parte și alta sau înainte și înapoi.

            O altă metodă amuzantă este aceea de a urmări greutatea tatălui, dacă tatăl ia în greutate pe parcursul sarcinii se crede că viitorul copil este băiat. Dacă testezi metoda acesta nu anunța tatăl, dacă vrea băiat se va îngrășa intenționat încercând să ”păcălească” soarta.

            Cum poftele sunt specifice femeilor însărcinate, poți profita de acest fapt pentru a intui sexul bebelușului, dacă poftești dulciuri vei avea fetiță, dacă poftești alimente acre vei avea băiat.

            Toate metodele nu sunt decât superstiții, numărul de încercări se reduce la două așa că nu putem fi prea departe de adevăr cu niciuna dintre încercări.

Va recomand sa citici despre celule susa si celule stem!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *