Idei pentru seara de cuplu

Te­ai saturat sa faci aceleasi lucruri monotone in fiecare seara si vrei cu orice pret sa scapi de rutina? Daca esti implicata intr­o relatie de mai mult timp, sau intr­ o casnicie acum este timpul sa iei atitudine pentru a prevenii unele certuri sau neplaceri din cauza montoniei. Spontaneitatea este una dintre calitatile pe care le apreciaza cei mai multi barbati.

Asa ca uita de oboseala de la munca si incearca sa iti surprinzi partenerul in fiecare seara. Fa o cina romantica, un vin rosu, un masaj erotic, prepara­i mancarea preferata sau, pur si simplu, ia­l de mana si mergi cu el intr­un loc uimitor, in care sa va simtiti relaxati . Chiar daca nu recunosc, barbatilor le place sa fie laudati. Asa ca, pentru a petrece o seara perfecta impreuna, invita la tine cativa prieteni si propune­i, de exemplu, iubitului tau sa isi arate calitatile de bun degustator, daca este pasionat de acest lucru. Antreneaza-­l in acest sens intr­un joc de degustare de vin, impreuna cu prietenii lui. Seara va fi cu siguranta una distractiva, mai ales ca la un moment licorile bahice vor incepe sa isi fac efectul. Cred ca nu se mai fac angajari masaj erotic la aceasta firma, dar pentru cei interesati, puteti sa intrebati.

Daca tu esti cea care prefera rutina in cuplu, iar el experimenteaza mereu, atunci, uneori, este bine sa te axezi si pe preferintele sale. Imbina astfel placerile tale cu ale lui. Mergeti mai intai la o plimbare linistita prin parc, iar apoi descatusati­va de energiile negative intr­o partida antrenanta de bowling. In plus, vreau sa va spun ca mie imi place la nebunie masajul THE WILD VIP OBSESSION pentru ca este dipobibil in patru durate: 60min, 90min, 120 min si 180 de minute.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *