Imprimanta

Atunci cand ne cumparam un calculator nou, de obicei achizitionam si o imprimanta. Dar cum alegem imprimanta in functie de nevoile personale? Sau de ce sa alegem o imprimanta cu laser si nu una cu jet de cerneala? Iata cateva sfaturi care va vor ajuta sa alegeti imprimanta potrivita scopurilor dumneavoastra. Inainte de a va decide ce imprimanta vreti sa cumparati, incercati sa stabiliti prioritatile si scopul pentru care faceti aceasta achizitie.
n primul rand trebuie sa va decideti ce fel de imprimanta va este necesara, una color sau una monocrom (alb negru) si modul in care aceasta va fi folosita. Daca veti folosi doar dumneavoastra imprimanta sau va fi o imprimanta folosita de mai multe persoane intr-o retea. Un alt factor de care trebuie tinut cont este daca veti avea nevoie de un multifunctional sau fax si daca vreti ca aceste functii sa poata fi facute de imprimanta pe care o cumparati.
Daca deja ati trecut de prima etapa si stiti exact ce anume va doriti, va trebui sa analizati costurile pe care noul echipament le presupune. In afara de costul initial, de achizitie, o imprimanta presupune si costuri de exploatare. Daca in general hartia folosita este aceiasi, cand vine vorba de cerneala sau toner, preturile difera destul de mult de la model la model si de la producator la producator. Desi varianta de a reutiliza cartusul cu cerneala sau tonerul este foarte tentanta, totusi cel mai indicat mod de a aprecia care imprimanta este mai utila scopurilor dumneavoastra este sa tineti cont de pretul consumabilelor asa cum sunt ele prevazute de catre producator.
Eu va recomand sa cumparati cartuse hp cartuseria si sisteme ciss cartuseria.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *