Inchirierea unei masini exotice: avantaje si dezavantaje

Atunci cand doriti sa inchiriati o masina exotica trebuie sa fiti constienti atat de avantajele cat de dezavantajele pe care acest pas le presupune. In fiecare colt al lumii exista companii rent a car care au astfel de masini in parcul lor auto. Aceste modele sunt ideale pentru ocaziile speciale, iar preturile inchirierii lor pot fi chiar accesibile.
Avantaje
Pentru cele mai multe persoane, inchirierea unui automobil de lux este o experienta unica in viata. Masinile din parcurile companiilor valoreaza milioane, chiar daca sunt putine la numar. Aceste modele sunt extrem de rare si nu vezi atat de multe in trafic. Cele mai populare exemple de masini exotice sunt modelele de la Ferrari, Lamborghini si Bentley. Cei mai multi soferi nu au ocazia sa vada o astfel de masina, cu atat mai mult sa conduca una. Asadar, pentru pretul mic cu care se inchiriaza, aveti ocazia sa incercati un sentiment de grandoare, in spatele volanului unui astfel de automobil.
Preturile inchirierii unei masini care se vinde cu cateva sute de mii de euro nu este atat de mare. Cu toate ca exista diferente intre numeroasele companii, masinile se inchiriaza cu cateva sute de euro pe zi, preturi fluctuand si in functie de modelul masinii. Atunci cand mergeti la sediul companiei de servicii inchirieri auto Bucuresti , aceste autovehicule va vor fi descrise astfel incat sa va construiti o imagine magnifica despre ele. Ba mai mult, unele firme va vor oferi si un curs de conducere, intrucat automobilele acestea au performante incredibile si sunt mai greu de manevrat.
Dezavantaje
Chiar daca pretul inchirierii poate parea mic in comparatie cu cel de cumparare, acesta poate fi totusi un dezavantaj, in fuctie de unghiul din care privesti lucrurile. Va trebui sa platiti intre 500 si 1000 de euro pe zi, ceea ce poate fi mult daca folositi masina pentru o perioada mai mare de timp. Aceste modele sunt mai potrivite pentru evenimente speciale, precum o nunta.
Datorita preturilor acestor automobile, companiile rent a car solicita asigurarea dumneavoastra si a masinii. Daca nu aveti posibilitatea sa achizitionati o polita de asigurare care sa acopere aceste cereri, nu veti puteti inchiria masina. In plus, aceasta asigurare va creste costurile pe care trebuie sa le suportati.
Aceste masini nu sunt foarte greu de condus. Va fi o experienta noua, de accea, un dezavantaj este riscul ridicat pe care va trebui sa vi-l asumati. Veti conduce o masina foarte scumpa, pentru care veti fi responsabili in cazul unui accident nefericit. Aceste lucruri vor pune presiune pe dumneavoastra in timp ce veti fi la volan.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *