Inelele perfecte

Alegerea metalului verighetelor de nuntă este o decizie importantă. Verigheta este fundația viitorului vostru împreună, iar metalul din care este confecționată este fundația acesteia. Culoare, durabilitate, întreținere, acestea sunt cele mai importante caracteristici ale metalelor. Dacă luați în considerare urmatoarele detalii, cu siguranță veți achiziționa inelele perfecte.

Platina

Platina este un metal puternic, durabil care va fi mereu la modă. Acest metal prețios este o alegere simbolică, întrucât va rezista în timp, alături de dragostea voastră. Un material hipoalergenic, platina este ideală pentru persoanele cu pielea sensibilă, întrucât nu reacționează chimic cu celelate elemente. Culoarea sa albă, naturală o face o alternativă populară pentru aurul alb, în special pentru că nu este necesar să fie placat după o anumită perioadă de timp, precum acesta.
Odată cu trecerea timpului, platina dezvoltă un finisaj minunat denumit patină. Verighetele din platină sunt de 30 de ori mai rare decât cele confecționate din aur, iar culoarea acestuia compleimentează diamantele incolore care vor arăta uluitor țintuite în platină.

Aurul 

Aurul galben oferă o strălucire caldă, în timp ce aurul alb are o nuanță mai caldă decât metalele precum platina sau paladiul. Aurul pur este prea moale pentru a fi modelat, de aceea acesta se întărește cu alte metale prețioase (aliere). Căutați verighete din aur de 14k sau de 18k, precum cele din colecția de verighete Maia, întrucât acestea vor ieși în evidență prin finețea și calitatea modelelor.

Aurul roz

Aurul roz de 18k este un aliaj ce conține 75% aur și 25% cupru. Din combinația celor două metale rezultă un metal minunat, de o nuanță caldă, bogată. Acestă nuanță este romantică și se asortează perfect cu diamantele. Modelele de verighete din aur roz din colecția Eternity se potrivesc celor mai multor nuanțe de piele datorită aspectului lor blând.

Argintul

Argintul este o alegere bună pentru confecționarea bijuteriilor. Considerat de cele mai multe ori un metal tradițional, argintul conferă după părerea mea un sentiment mai modern decât aurul galben. În funcție de design, bijuteriile din argint pot fi clasice sau contemporane. Din moment ce argintul pur este foarte moale și maleabil, aliajul standard folosit la confecționarea bijuteriilor conține doar 92,5% argint. Unele bijuterii din argint sunt placate cu rodiu pentru a fi mai puternice și a nu se înnegri rapid. În cazul în care observați că verigheta dumneavoastră din argint începe să se înnegrească ștergeți-o ușor cu ceară de pantofi și cu o cârpă moale. O combinație uimitoare de rezistență și frumusețe, argintul este folosit pentru crearea unor piese incredibile, pe care le veți adora.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *