Informatii utile despre lentilele de contact

Stiat ca, purtate incorect, lentilele de contact pot conduce la afectiuni ale ochiului? Nu trebuie sa adormi fara sa le scoti sau macar sa le dezinfectezi, te paste un pericol destul de mare, din cauza infectiilor corneei, partea din fata a ochiului pe care sta lentila. Lasate netratate, un mic disconfort poate periclita vederea pe o perioada nedeterminata, ajungand chiar sa compromita ochiul total.

Stiai ca exista trei tipuri de culori folosite pentru lentilele de contact? Este vorba despre tente de vizibilitate, culori nuantatoare si culori opace. Multe din aceste lentile de contact in culori sunt disponibile atat in varianta fara dioptrie (plano) cat si in variante cu dioptrie.

Lentilele de contact nuantatoare au o culoare mai pregnanta decat lentilele cu tenta de vizibilitate si schimba culoarea ochiului. Cu siguranta ca v-ati dat seama ca aceste lentile au scopul de a nuanta culoarea naturala a ochilor tai. Lentilele de contact nuantatoare sunt recomandate persoanelor care doresc sa­si intensifice culoarea deschisa a ochilor.

Recomand lentile de contact pret si pret lentile de contact colorate?

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *