ioteoCam, de vazut de astea

Daca esti parinte, probabil stii cat de greu este sa iti supraveghezi copii. Pentru mine este foarte dificil sa am grija de ei, sincer. Am participat si la grupuri de chat cu parintii si fiecare a cautat un echipament foarte sofisticat cu care sa ne monitorizam copii. In cateva zile de cautari si de discutii, am ajuns la concluzia ca serviciile IoteoCam sunt perfecte pentru ce cautam noi. Noi parintii cautam simplitate. Adica echipamentul sa nu fie greu de instalat si administrat, nu ne prea pricepem toti la informatica. As dori sa stiu exact unde sa umblu ca sa-mi vad camerele video. Din magazinul IoteoCam am cumparat IoteoCam Babyphone.

In prima instanta, am cumparat trei parinti. Eu una am riscat si am cumparat din prima. Stiam ca este fix ceea ce cautam. Pachetul ajunge acasa, iar ghici ce? Instalarea a durat putin peste 10 minute si chiar eu am instalat-o. Am plasat camera strategic ca totul sa fie “transparent” si am dat drumul. Functioneaza impecabil. De la servici, de la tara, de oriunde ii pot monitoriza. Am ramas fara cuvinte sa vad cum totul este asa simplu. Calitatea video sa nu mai zic. Nu ma pricep foarte bine, insa camera filmeaza 1080p FullHD.

Mai précis, este oglinda. Functioneaza impecabil. Va recomand si voua serviciile IoteoCam, indiferent ca sunteti in cautarea unor camere de supraveghere exterioare si interioare, serviciile lor va pot ofera totul la tava. Toate sunt conectate la WiFi, iar controlul la distanta este asa simplu. Oricine isi poate instala acest sistem de supraveghere. In cazul in care ai comandat, astept in sectiunea de comentarii parerile tale despre serviciile IoteoCam. Daca doresti sa comanezi, spune-ne si nou ce ai dori sa comanzi si de ce. Poate te pot ajuta sa gasesti ceea ce-ti trebuie.

 

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *