Iubesti animalele ?

Daca esti o persoana care iubeste pasarile cu adevarat si este dispus sa le dea libertatea necesara dar si grija pe masura, clar, iti poti cumpara un perus. Odata ce ai facut o astfel de achizitie este bine sa stii cum ai putea sa te imprietenesti cu el.
 
Pentru inceput, ofera-i dragoste si respect cum i-ai oferi unui om. Daca alegi un perus care stie deja sa vina pe deget si sa manance din mana, clar, te poti imprieteni cu el mai repede. Daca este nou, arata-i iubire si bunatate si cu siguranta va intelege. Lasa-l in primele zile sa stea in colivie linistit pentru a se putea obisnui cu noul mediu de viata.
 
Pentru a nu il speria, evita sa bagi mana in colivie dupa el. Risti sa-l sperii si sa-i faci acomodarea si mai grea. Apropie-te de el treptat si usor, initial fara a-l atinge, apoi usor, usor da-i seminte din propria-ti palma. Dupa ce se obisnuieste cu mancatul semintelor din palma ta, intinde-i usor cate un deget pentru a-l determina sa urce pe el.
 
Daca toate acestea ti-au reusit este clar ca perusul tau s-a acomodat si a venit vremea sa-l lasi sa se bucure de libertate explorand camera.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *