Lansare Allview X1 Xtreme

Asa cum v-am obisnuit, producatorii autohtoni de la Allview lanseaza numai smartphone-uri de top. Acum a venitul randul telefonului Allview X1 Xtreme, noul varf de gama al acestora. El aduce în premieră pentru Allview un procesor Quad Core Qualcomm Snapdragon 800 tactat la 2,15 GHz, compatibilitate cu tehnologia NFC, cameră principală de 16 MP şi cameră frontală de 8MP.
Fie ca esti amator sau profesionist, poti realiza fotografii impresionante. Modul profesional iti permite modificarea balansului de alb si a valorii ISO pentru a obtine imaginea perfecta. Fotografii amatori pot utiliza cu usurinta modul auto.

Femeile vor iubi X1 Xtreme, deoarece camera are o functie care iti aplica machiaj profesional in poze! Poti alege o paleta variata de culori pentru ca rujul, fondul de ten si culoarea obrajilor sa reflecte intocmai dorintele tale. De asemenea, poti aplica machiaj si pe fetele dintr-o fotografie de grup. Sunt disponibile 12 tipuri de machiaj.

Noul device single sim are design unibody si este dotat cu display JDI IPS Full HD de 5,5’’ protejat de Gorilla Glass 3. Designul usor curbat in partea din spate transforma orice utilizare intr-o experienta placuta. Smartphone-ul are ecran edge to edge, display-ul reprezentand 77,5 % din suprafata frontala a device-ului (frame-ul lateral are doar 2,4 mm). Datorita acestui procent ridicat, X1 Xtreme se afla in momentul de fata in top 10 al smartphone-urilor edge to edge.

Amplificatorul audio Yamaha şi sistemul DTS (Digital True Surround) garantează calitatea sunetului, iar datorită tehnologiei HD Voice si a celor trei microfoane digitale cu funcţie de atenuare zgomot, sunetul este clar iar zgomotul de fundal este redus atunci când se efectuează convorbiri telefonice.

Pentru a va face o mica idee despre el puteti viziona clipul de prezentare :

Smartphone-ul X1 Xtreme poate fi achizitionat din magazinele partenere incepand din 31 martie 2014 la pretul de 1.999 lei.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *