Lansare tableta Allview AX4 Nano

Am aflat printr-un comunicat de presă că pe 7 ianuarie s-a lansat tableta Allview AX4 Nano. Am aruncat o privire pe site-ul producătorului autohton şi am observat că specificaţiile acesteia nu sunt uşor de trecut cu vederea.

Tableta nou lansată dispune de un display de 7”, un procesor procesor Cortex A7 cu frecvenţa de tact de 1,3 GHz şi două camere foto (cea principală cu o rezoluţie de 3MegaPixeli iar cea secundară de 1MegaPixeli).

Specificații pentru Allview AX4 Nano:

 • display TN de 7 inch cu rezoluție 480×800 pixeli;
 • procesor MediaTek dual-core la 1.3 GHz, Mali-400 MP, 512 MB RAM, 4 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;
 • Android 4.2 Jelly Bean;
 • 3G cu viteze în download de până la 21.6 Mbps, Wi-Fi b/g/n, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;
 • 3 Megapixeli și cameră frontală de 1 Megapixel;
 • baterie de 2500 mAh, 256.2 gr. și 9.25 mm grosime.
 • AX4 Nano este compatibilă cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii şi al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireles display Smart2View.

  Prin intermediul funcţiei de apelare, utilizatorii au posibilitatea de a efectua şi a primi apeluri, mesaje text sau multimedia.

  Punctul forte al acestei tablete l-am lăsat pentru final, şi anume preţul. Aceasta putând fi achiziţionată la preţul de 409 ron, cu tva inclus! Un preţ destul de accesibil din punctul meu de vedere!

  Despre Allview Mobile România

  Allview este o companie românească înfiinţată în 2002 care are ca obiectiv principal de activitate producţia şi distribuţia de smartphone-uri şi tablete PC. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapidă în România. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm accesaţi site-ul companiei la adresa www.allview.ro.

  You may also like...

  1 Response

  1. ianuarie 11, 2014

   […] ce acum câteva zile am vorbit despre lansarea tabletei Allview AX4 Nano, cei de la Allview vor să ne prezinte şi noul smartphone A5 Quad lansat ieri (9 ianuarie). Acesta […]

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *