Lansare tableta Viva D8

Braşovenii de Allview au lansat o nouă tabletă – Viva D8, aceasta este una dintre cele mai accesibile tablete de 7,9 inch din familia Viva !

„Noua tabletă din gama Viva lansată astăzi oferă performanţă optimă şi portabilitate la un preţ accesibil. Dotată cu un display de dimensiuni ideale si compatibilă cu Smart2View, Viva D8 reprezintă o alegere inspirată”

… a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview. Allview Viva D8 dispune de un display IPS de 7.9 inch cu rezoluție 1024×768 pixeli, un procesor dual-core de 1.3 GHz, un GPU Mali 400, 512 MB RAM, 4 GB de stocare și un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB. De asemenea, tableta mai vine cu o cameră foto principală de 3 megapixeli și o cameră secundară de 1 megapixel. Tableta dispunde de două camere foto, una principală de 3 MP, cu funcții precum Smile Detection, fotografiere HDR si foto panoramic, iar cea frontala de 1 MP pentru covorbirile video. Tableta poate fi achizitionatu la pretul de 649 lei de pe site-ul allview sau de pe site-urile partenere !

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *