Lenjeria intima sexy … cadoul ideal

In ultimii ani, piata de lenjerie intima a iesit “de sub” haine devenind o piata bine definita, de sine statatoare, cu trenduri, prezentari pe sezoane, primavara- vara si toamna – iarna, cu evenimente ce ii sunt dedicate in exclusivitate, desfasurate in marile capitale ale modei.
Azi, lenjeria intima nu mai are doar scop utilitar, ea fiind creata sa infrumuseteze corpul femeii si sa-l puna in valoare. Din ce in ce mai mult lenjeria intima este folosita cu scopul de a seduce, ca modalitate de a mentine interesul intr-o relatie, de a schimba ceva, sau de a surprinde. Femeile nu sunt singurele care cumpara astfel de lenjerie sexy, barbatii sunt de asemenea interesati. Ei inceraca sa-si satisfaca fanteziile cumparand pentru partenerele de viata unele dintre cele mai sexy produse.
Gasim in colectiile unor mari firma de lenjerie intima costume speciale, inspirate din simboluri- fantezie clasice ale barbatilor, cum ar fi cel de iepuras Playboy sau de menajera, si lista poate continua. Daca pana acum aceste simboluri faceau parte din fanteziile ascunse ale barbatilor, acum si ele fac parte din oferta firmelor de lenjerie intima.
Lenjeria intima sexy nu se rezuma doar la un costumas inspirat din modelele clasice, pe piata existand o oferta larga de costume sexy ce sfideaza imaginatia, alcatuite numai din cateva benzi elastice si margelute.
Lenjeria intima a evoluat o data cu trecerea timpului. Daca pana acum cativa ani corsetele se purtau doar ca lenjerie intima, azi aceste corsete pot da o nota de eleganta, ele putand fi purtate atat in dormitor cat si pe ringul de dans..
S-au schimbat si materialele in industria lenjeriei intime, trecandu-se de la bumbacul clasic la catifea, dantela, plase fine si sofisticate, broderii cu paiete si margele, satin elastic. Anumite materiale si broderii pot incadra lenjeria intima in clasa haute-couture prin finetea si calitatea lor, punand astfel in valoare calitatile unei femei.
Viziteaza magazinul cu vanzare online de lenjerie intima sexy www.4passion.ro si expertul nostru te va invata cum sa castigi si tu cel mai sexy look.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *