Lenjeria intima

Din cele mai vechi timpuri, femeia a fost considerată sinonimul frumuseţii, cât şi sinonimul a tot ce înseamnă finuţ.
Femeile au ştiut asta, în consecinţă, au avut mereu grijă să-şi exploateze latura feminină, combinând-o cu senzualitate. Şi, ce poate fi mai senzual, decât existenţa lenjeriei intime? Lenjeria este, astfel, apanajul feminităţii, scoţând în evidenţă tot ce e mai frumos într-o femeie. Femeile poartă articole de lenjerie intima de secole, tocmai pentru a le demonstra partenerilor cat de importanţi sunt pentru ele si pentru a menţine flacara aprinsă in cazul relaţiilor de lunga durată.
Haina face pe om, se zice. Aş putea adăuga că această sintagmă se mulează perfect şi în cazul lenjeriei .Fireşte, că şi purtătoarea este cu atât mai importantă, însă, hai să fim serioşi că, o lenjerie intimă aleasă bine, poate transforma orice femeie, din banală în senzuală.
Când vine vorba de lenjerie, lucrurile nu stau deloc simplu, iar asta pentru că există atâtea stiluri de lenjerie intimă pe care o femeie le-ar putea aborda, încât alegerea devine foarte dificilă, în momentul în care viitoarea purtătoare se află într-un magazin, destinat lenjeriei.În zilele noastre, se pune mare accent pe confort. Lucru ce nu e rău, dar, tendinţa generală este de a se trece încet dar sigur în latura androgină, ceea ce, din punctul multora de vedere, ar cam fi un lucru rău. Androginizarea femeii, cu toate astea, este oarecum inevitabilă, femeile preferând în zilele noastre, să poarte, în detrimentul lenjeriei intime feminine, cu danteluţă, o pereche comodă de boxeri, sau o bustieră confortabilă. Cu toate astea, sunt de părere că feminitatea ar trebui păstrată la rangul ei şi nu confundată sau adaptată. Nu uita niciodată că scopul lenjeriei e să-ţi condimenteze viaţa si să aducă un strop de distracţie in relaţia ta. Găsiti cele mai bune promoţii pentru lenjerie intimă pe www.lenjerie.ro

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *