Lipoaspiraţia prin BodyJet

Lipoaspiraţia prin BodyJet este un tratament nou revoluţionar de lipoaspiraţie, care combină cu uşurinţă o puternică tehnologie laser de topire a grăsimii cu un sistem delicat, pe bază de apă şi de îndepărtare a grăsimii. Body Jet oferă rezultate superioare, cu mult mai puţine vânătăi şi umflături şi nici o perioadă de covalescenţa pentru pacientul în cauză.

Spre deosebire de celelalte tehnici convenţionale de liposucţie, cu Body Jet nu mai este nevoie de anestezie generală! Mai pe înţelesul tuturor, riscul medical pentru pacient este mul mai redus! Laserul Body Jet nu doar că distruge permanent celulele de grăsime, dar şi încurajează procesul de strângere a pielii pentru rezultate mult mai bune. Sistemele de îndepărtare a grăsimii acţionează gentul, în concluzie vor apărea semnificativ mult mai puţine vânătăi şi umflături.

Cele mai eficiente metode de a da un contur nou corpului şi cu cicatrici minime este fără doar şi poate liposucţia. Dacă dieta va fi normală în continuare şi pacientul va face regulat exerciţii fizice.. Efectul laserului poate fii permanent!

Lipoaspiraţia nu poate să vă rezolve absolut toate probleme şi imperfecţiunile pe care le aveţi! Pentru ca rezultatul să fie în procent de 99%, pacientul trebuie să aibă o greutate normală, un psihic stabil şi, de asemenea, o stare de sănătate foarte bună! Dacă doriţi să scăpaţi de celulită, nu lipoaspiraţia vă poate rezolva! Apelaţi la un medic specialist care vă va recomanda alte tehnici specifice pentru a vă rezolva această problemă nedorită şi care vă stresează.

După această intervenţie, pacientul în cauză se va simţi mult mai bine în propria piele şi în propriile sale; se va declara mulţumit! Mulţi oameni care au apelat la Dr. Renert s-au declarat mulţumiţi de rezultate! Este de precizat faptul că după această intervenţie, pacientul va trebui să poarte un consert în jur de 4-6 săptămâni.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *