Mare, finala mare la Miniprix !


Mini Prix

Cine n-a auzit de Mini Prix? Exista vreo persoana care sa NU fi auzit de asa ceva? Ma indoiesc amarnic. Ei, dar in ordinea astea de idei, cei ce au auzit de MiniPrix, adica TOTI, clar stiu si de Caravana Reducerilor si de marea competitie dintre orase. Nu stiu cum sa va spun, dar mereu mi-au placut competitiile si tot ce se invarte in jurul lor. Iar daca e vorba de competitii bazate pe reduceri pe preturi mici si pe alte sinonime ale acestor cuvinte, e clar ca situatia nu poate fi decat extrem de frumoasa!

Pe scurt? Iata care sunt judetele participante: Iasi, Prahova, Bacau, Dolj, Timis, Botosani, Brasov, Arges, Suceava, Mehedinti, Vaslui, Valcea. Aceste judete se lupta pentru suprematia reducerilor, si se bazeaza totul pe votul vostru! Astefel, tot ce aveti de facut este sa va sustineti judetul si sa votati cat mai mult, pentru ca asta va duce la beneficii inimaginabile pentru cei ce se vor clasa pe primele pozitii. Se vor acorda, fireste, si premii de consolare, insa, cel mai important este sa tintim pentru premiile mari. Reduceri colorase de pana la 40%. Frumos, nu? Peste toate astea, judetele finaliste vor beneficia de transport gratuit in zilele de campanie, si anume intre 22, 23 si 24 iulie.

Nu va sfiiti sa va sustineti judetele! Competitiile sunt amuzante si se lasa cu premii mari-mari! Cu toate astea, ceea ce va garantez este ca judetul: Dolj, este cel mai tare! Iar de asta o sa va convingeti in timp.

Update :

Ocupantii podiumului (Iasi, Prahova, Dolj) beneficiaza de reduceri de 40, 35, 30% +TRANSPORT GRATUIT iar celelalte judete finaliste de un discount de consolare de 20%+TRANSPORT GRATUIT.

Update 2

Miercuri s-au stabilit ocupantii podiumului:
– Pe locul 1 s-a clasat judetul Iasi: cumparatorii din judetul Iasi beneficiaza, in perioada 22-24 iulie, de reduceri de 40% + transport gratuit pentru orice comanda de pe miniPRIX.
– Pe locul 2 s-a clasat judetul Prahova: cumparatorii din Prahova beneficiaza, in aceeasi perioada ca mai sus, de 35% reducere + transport gratuit pentru orice comanda de pe miniPRIX.
– Pe locul 3 s-a clasat judetul Dolj: cumparatorii din Dolj beneficiaza, in aceeasi perioada ca mai sus, de 39% reducere + transport gratuit pentru orice comanda de pe miniPRIX.

Locuitorii celorlalte 9 judete finaliste: Arges, Valcea, Botosani, Mehedinti, Vaslui, Bacau, Brasov, Suceava si Timis beneficiaza de un discount de consolare de 20% + transport gratuit in perioada 22-24 iulie!

Daca locuiti intr-unul dintre cele 12 judete mentionate in acest articol si aveti blog, va sugerez sa promovati campania “Mare finala, mare!” pe blogurile voastre prin intermediul articolelor.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *