miniPrix in haine noi

In zilele noastre se poarta online-ul. Tocmai de aceea, e de recomandat ca orice magazin mare sa dispuna de un astfel de mijloc de comert, pentru ca in zilele noastre nu se poate face absolut nimic fara internet. Lumea se desfasoara online.

In aceasi ordine de idei, iata ca si Miniprix-ul are un site nou.Din cate am vazut eu, avand in vedere ca ma ocup de asa ceva (adica de site-uri), noul site Miniprix este bine construit, dar este loc si de mai bine. In sensul ca structura este bine realizata, dar are nevoie de ceva slefuire. Se vede ca site-ul este abia facut, si din cauza asta are atat minusuri cat si plusuri.

Plusul cel mai mare e ca este un site simplu in care ai toate produsele la indemana, fara a fi nevoit sa „bantui” dupa ele. Miniprix este un brand foarte misto si nici nu mai are nevoie de nicio prezentare, pentru ca numele spune tot. Reducerile masive de pana la 80% nu au cum sa nu iti sara in ochi, tocmai de aia, cred ca toata lumea a auzit de acest magazin, pana acum. In afara de reduceri, iata ca mai exista si alte plusuri, cum ar fi calitatea marfii. Calitatea marfii este una aparte, iar asta o zic din experienta absoluta, pentru ca sunt un client fidel Miniprix de multa vreme. Cu ocazia asta as recomanda sectiunea de imbracaminte pentru barbati, dintre care Tricouri si Treninguri .
Imi place de asemenea ca sunt prezentate ochios pe prima pagina anumite avantaje pe care le au cumparatorii Miniprix, cum ar fi reducerile, metodele de plata, posibilitatea de rate, cat si faptul ca exista transport gratuit daca se fac cumparaturi Miniprix mai mari de 100 lei.

Minusurile sunt si ele, dar ele nu tin de brand ci de constructia propriu-zisa a site-ului. Ar merge sa se elimine bug-urile, sa stea cineva sa le analizeze. Imi da senzatia de site facut la repezeala. Una dintre probleme ar fi ca de fiecare data cand gasesc un produs care mi place acesta nu este pe stoc, desi el a fost adaugat recent.Probabil cei de la Miniprix au nevoie de personal in plus care sa se ocupe de gestiunea acestor produse.Sa nu mai zic ca de multe ori dupa ce finalizez comanda sunt anuntat ca acestea nu mai sunt pe stoc, desi ele au fst cand le am adaugat. Poate ca sunt eu prea mofturos, sau poate ca in timp lucrurile astea vor suferi modificari, cine stie.

In alta ordine de idei site ul Miniprix este simplu si modern , cumparati cu incredere ca se merita !

Campanie organizata de Blogatu.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *