Miss Revelion 2011 – 2012

Iata ca se apropie Revelionul cu pasi repezi, iar noi trebuie nu numai sa stim ce vom manca, dar, trebuie sa stim si cu ce ne imbracam! Fie ca suntem barbati sau femei, problema ramane aceasi. Iar, daca ar fi sa ne referim strict la femei, pentru ca, totusi la ele este cea mai pregnanta problema cand vine vorba de vestimentatia de gala, avem de unde alege! De unde? De la Miniprix, fireste! Acolo unde hainele sunt ieftine si de buna calitate; unul din singurele locuri unde sintagma mea devine posibila.

In aceasta ordine de idei, m-am gandit ca n-ar fi rau sa fac o combinatie vestimantara reusita (din punctul meu de vedere, cel putin), cu produse de la Miniprix! In consecinta, daca as fi femeie si mi-as cumpara de la Miniprix, as asorta aceasta rochie de un albastru extraordinar (https://www.miniprix.ro/produs/75835/rochie-haine-dama/), la acesti pantofi negri cu toc (https://www.miniprix.ro/produs/73024/pantofi-dama-incaltaminte/ ). Motivul este simplu: cu cat mai neincarcata este tinuta, cu atat totul este mai bine. Iar daca ar fi sa nu ii exclud din poveste nici pe barbati, adica pe cei din categoria mea, pentru mine, de Revelion, as alege aceasta camasa (https://www.miniprix.ro/produs/75844/camasa-haine-barbati/).

Si, pentru ca tot o sa fim cu totii niste frumosi, gata imbracati de la Miniprix, iata cei de la acest Magazin s-au gandit sa organizeze Miss Miniprix. Eu nu pot intra in categorie, pentru ca sunt barbat, dar invit toate cititoarele acestui blog sa participe la Miss Miniprix 2011-2012!

You may also like...

1 Response

  1. ana spune:

    imi place acest sait continuati tot asa bv voua:X:X:X
    cu drag ana maria kisskisskis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *